Ismaskine test

I dag er det blevet super moderne at lave hjemmelavet is ved brug af en ismaskine. Og det er der flere årsager til, heriblandt at du selv kan bestemme ingredienserne til isen og dermed gøre den sundere. Bryder du dig ikke om udvalget af is i supermarkederne, eller har du allergi, er det også et strålende alternativ at anskaffe sig en ismaskine. Der findes utallige opskrifter på gør-det-selv-is frit tilgængeligt over internettet eller på bog, som kan hjælpe dig med at lave den helt perfekte, friske is. Ydermere er det sjovt at lave is, og det smager endnu bedre, når det er hjemmelavet.

Hjemmelavet is er altid lækkert og forfriskende, og passer ind til alle lejligheder: de festlige, romantiske, med kæresten eller familien, eller bare når lækkersulten melder sig. I vores ismaskine test, har vi samlet de bedste ismaskiner, som alle er testet og vurderet, så du nemt og hurtigt kan finde den perfekte ismaskine for dig og dit hjem.

Ismaskine test 2019

Med eller uden kompressor?

Dog er det en god idé, at gøre sig nogle tanker og overvejelser før man køber sin ismaskine og kan gå i gang. Der findes nemlig to typer ismaskine: med og uden kompressor. Hvis ismaskinen ikke indeholder kompressor, betyder det, at du selv skal lægge skålen, eller køleelementet, i fryseren dagen før, du har tænkt dig at lave is. Hvis ismaskinen derimod indeholder en kompressor, er jobbet allerede gjort for dig; den klarer selv indfrysningen af skål, eller køleelement. Det er klart, at sidstnævnte vil betyde, at ismaskinen koster lidt mere end modellerne uden kompressor, men som du også vil opdage i vores ismaskine test, er forskellen i pris ikke vildt stor.

Tilbage er der blot at overveje de vigtigste værdier for dig i en ismaskine, ud over kompressor. Disse værdier kunne for eksempel være design, kvalitet, holdbarhed, let at rengøre eller pris.

Ismaskinen er forholdsvis ny på markedet, men grundet øget interesse og flere konkurrenter på markedet, er priserne faldet en del de seneste år. Brødrene Price har også betydet en del for udbredelsen af ismaskinen, da de gentagene gange har benyttet sig af den til deres shows. På trods af det, skal man huske at pris og kvalitet ofte går hånd i hånd. Leder du efter en billig, men kvalitetssikker ismaskine, kan du se vores ”bedst til prisen” her i vores ismaskine test.

Så nemt kan det gøres

Det er super nemt og hurtigt at lave din egen, hjemmelavede is. Det er ikke kun ismaskiner, men faktisk også nogle køkkenmaskiner, som er i stand til at lave is. Først skal du finde en opskrift, der passer til det, som du har lyst til at lave. Her kan man tænke på smag, årstider og råvarer, som tit følges ad. Som nævnt tidligere findes der masser af gode og lækre opskrifter på internettet og på bøger. Når du har fundet den rette opskrift, og gjort dig indkøbene er det ellers bare om at komme i gang. Husk, at hvis din ismaskine ikke har kompressor skal skålen stå i fryseren dagen før du laver is. Følg opskriften nøje, og når du til sidst har pisket eller kølet din is færdig, er det bare om at hælde det i ismaskinen og lade det stå i den tid, der er oplyst. Imens kan du meget belejligt slappe af eller lave andre ting som for eksempel pynt, chokoladesovs eller lignende. Og så er der ellers hjemmelavet is.

Ismaskine test

Ismaskine test

Vi har samlet og anmeldt tre af de mest populære ismaskiner for dig, der måske har brug for lidt hjælp til at finde den rigtige model eller er i tvivl om, hvad der passer bedst til dig. I vores ismaskine test har vi både inkluderet ismaskiner med og uden kompressor. Derudover har vi også fundet de billigste og bedste forhandlere, så du nemt og sikkert kan købe dig en ismaskine. Du kan både se leverings- og produktprisen under hvert produkt. Ønsker du at se forhandleren hjemmeside, eller gøre dig et køb, så klik blot ”Til butik”.

Øverst i ismaskine testen har vi placeret testvinderen, og derefter ”bedst til prisen”. Så er du sikret det absolut bedste. Du kan læse vores dybdegående anmeldelse ud fra hver model, hvor vi bl.a. inddrager specifikationer, anmeldelser fra andre virksomheder, billeder og videoer. På den måde kan du gøre dig klogere på alle modellerne, sammenligne dem og forhåbentlig finde den rigtige model til dig og dit hjem.

Vi håber, at denne ismaskine test har gjort dig klogere på dit valg af ismaskiner, og forhåbentlig har bragt dig tættere på en beslutning. Er du stadig i tvivl eller har spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive i kommentarfeltet nederst på siden. Tak fordi du brugte vores ismaskine test, vi ønsker dig held og lykke med købet af den bedste ismaskine til dit behov.

Læs desuden vores test om isterningmaskiner, som også giver et svar på hvilken man bør vælge.