Stavblender test

I køkkenet skal man kunne arbejde under de bedste forhold

Her vil det være en god idé at anskaffe sig nogle gode køkkenredskaber, som kan anvendes til disse formål. Et godt redskab kan være en stavblender. Den kan nemlig ligesom en blender anvendes til mange ting, blandt andet at lave lækre retter og drikkevarer.

Når du skal vælge en stavblender, skal det gøre omhyggeligt. Der findes nemlig utrolig mange stavblendere på markedet, fra forskellige producenter, og her kan det være svært at få valgt den rigtige.

Til at hjælpe dig med at købe den helt rette køkkenmaskine, har vi her foretaget en stavblender test af markedets bedste produkter, hvor både funktionalitet og prissammenligning er blevet foretaget på alle produkter.

Bamix SwissLine stavblender

Efter testene af en række stavblendere, har Bamix SwissLine vundet 1. pladsen på grund af dens utrolig gode kvalitet.

Denne stavblender er i en fænomenal kvalitet. Vores stavblender test er blevet foretaget af erfarne folk, hvilket gør at du kan sikre dig en stavblender af god kvalitet og høj effektivitet.

Ved Bamix SwissLine, skal du bestemt heller ikke sætte spørgsmålstegn ved designet. Den er nemlig udført i et lækkert ergonomisk design. Den kan både anvendes stationært og til selv at røre rundt med.

Det som kendetegner Bamix SwissLine stavblender, er at det er et produkt med en særdeles kraftig motor på hele 200 watt, hvilket gør at du kan tilberede utrolig mange forskellige retter på meget kort tid.

Ved køb af en stavblender fra Bamix, medfølger der 3 forskellige knive, som kan anvendes i forskellige sammenhænge.

Stavblender test

Multifunktionelt blad

  • Det første blad som medfølger, er et multifunktionsblad. Dette blad kan anvendes til flere ting – det kan både anvendes til at knuse isterninger og frosne bær, som man så kan blande op med en valgfri væske.

Piske blad

  • Det andet blad som medfølger, er et piske blad. Dette blad kan anvendes til at skumme mælk eller fløde til sin kaffe, eller du kan anvende det til at piske æggehvider stive.

Blenderblad

  • Det tredje blad som medfølger, er et blenderblad. Dette blad kan anvendes til at blande madvarer sammen med. Et eksempel kunne være grøntsager til suppe.

Det er let at rengøre en Bamix stavblender!

Det kan godt være meget besværligt at rengøre en stavblender, men det er ikke tilfældet med en stavblender fra Bamix. Dette er også en af grundene til at produktet har klaret sig godt i vores stavblender test. Blenderfoden kan nemlig sættes i opvaskemaskinen, hvilket kan være meget praktisk.

Det er ikke alle stavblendere der har muligheden for at kunne komme i opvaskemaskinen. Selve knivene anbefales dog ikke at puttes i opvaskemaskinen. Hvis ikke de bliver vasket i hånden, har de nemlig mulighed for at blive sløve, ligesom de fleste andre knive. Det anbefales derfor ikke at sætte knivene i opvaskemaskinen.

Kenwood HB714 stavblender

Selvom Bamix stavblender vandt 1. pladsen, har Kenwood stavblender vundet 1. pladsen som bedst i pris, og det er der en god grund til.

Kenwoods stavblender er et produkt i verdensklasse. Der er tale om et multifunktionelt produkt, som giver masser af muligheder for tilberedning af mad. Kenwood stavblenderen har forskellige anvendelsesområder, som kan anvendes til at lave mange forskellige og spændende retter og drikkevarer.

Produktet kan også holde til mange forskellige fødevarer, da det er meget robust.

Med denne fremragende stavblender, får du masser af anvendelsesområder

Der skal ikke være tvivl om at der findes utrolig mange anvendelsesområder til denne stavblender, hvis denne stavblender anvendes i dit køkken, da den både er smart og ergonomisk.

Multifunktionaliteten gør at du både kan anvende den til at piske pandekager til morgenmad ved hjælp af piskeriset, hakke grøntsager, nødder, chokolade eller lignende, ved hjælp af den medfølgende smarte minihakker.

Smart og simpelt

Med denne stavblender, får du et særdeles praktisk produkt designmæssigt. Producenten har nemlig lagt vægt på et ergonomisk design, som ligger godt i hånden og som er let at betjene i køkkenet.

Den kraftige motor gør at du vil kunne klare enhver opgave, hvor du tilmed kan indstille hastigheden på stavblenderen. Det gør at du kan blende i lige præcist det tempo der passer til dig. Hvilket er dejligt, ikke?

Når det kommer til rengøringen af denne stavblender, er det let at afmontere de forskellige dele på maskinen. Alle dele kan holde til at komme i opvaskemaskinen. Så der er du sikker på at du ikke skal bruge lang tid på at gøre den ren. Grebet og ledningen skal bare tørres af med en fugtig klud.

Kitchen Aid 2571ESX stavblender

Kitchen Aid er et meget kendt mærke inden for køkkenmaskiner. Producenter er kendt for at lave fremragende produkter, hvor fællestrækkende her, er den gode kvalitet.

Kitchen Aid har produceret en stavblender, som adskiller sig fra konkurrenternes.

Ved køb af en stavblender fra Kitchen Aid, vil du får fingre i et produkt af god kvalitet. Der vil desuden medfølge en hel del tilbehør, hvis det er modellen 2571ESX der er tale om.

Der medfølger 3 blade, hvilket giver dig muligheden for at tilberede mange forskellige retter. Der medfølger blandt andet en minihakker til at hakke chokolade, nødder, grøntsager eller lignende, og et piskeris som du eksempelvis kan bruge til at piske flødeskum.

Design og funktionalitet

Stavblenderen har uden tvivl et flot og eksklusivt design. Den er skridsikker og blød, hvilket sikrer dig en nem og let betjening af maskinen. Motoren er meget kraftig, og har hele 5 hastighedsmuligheder, hvilket er en del mere end de fleste andre modeller der findes på markedet.

Det at man selv kan indstille hastigheden, er klart et stort plus i vores stavblender test. På mange modeller, kan man nemlig godt savne denne mulighed, da der jo ikke er 5 hastigheder at vælge imellem.

Stavblenderens bedømmelse i test

Kitchen Aid 2571ESX er bestemt en god stavblender. Her får du i følge vores egen og mange andres stavblender test et fint produkt, som uden tvivl også er i god kvalitet.

Hvis man ser prismæssigt på det, får man mindst lige så meget for pengene, hvis man vælger at købe en Bamix SwissLine stavblender. Dette er også årsagen til at det netop er Bamix SwissLine stavblender der her fik 1. pladsen i denne stavblender test. Disse 2 stavblendere læner sig meget op ad hinanden i kvalitet og i forhold til funktioner, men ergonomisk er Bamix stavblenderen foretrukket.

Hvilken stavblender skal jeg vælge?

I denne stavblender test er der lagt stor fokus på de populære stavblendere, hvor de 3 bedste er blevet udvalgt, som er beskrevet ovenfor. Der er mange stavblendere der i bund og grund faktisk kan det samme. Dog kan der være stor forskel på kvaliteten af stavblendere, derfor er der kun blevet fremhævet stavblendere i god og solid kvalitet i denne stavblender test.

  1. pladsen i vores stavblender test, gik til den første stavblender, da det går op i en højere enhed ved Bamix stavblenderen. Den næste stavblender fik titlen ”Bedst til prisen”, da du her får meget for pengene.